een extra slot

voor je accu

Accudiefstal van elektrische fietsen is een groeiend probleem. De schade per geval  loopt al snel richting de € 1000.

Hoewel de meeste slachtoffers goed zijn verzekerd is het een onaangename verassing die een hoop gedoe oplevert als je net lekker wilt gaan fietsen.


Lockride heeft 2 accusloten ontwikkeld voor de meest gestolen accu, de Bosch frame accu (PowerPack). Deze accu is eenvoudig te stelen op maar liefst 3! manieren. Wil je weten hoe criminelen precies te werk gaan? Klik dan hier. Met Lockride accusloten voor Bosch maak je het boeven knap lastig.

Hoe Bosch accu's gestolen worden.

schroevendraaier.jpg

The sneaky way

Eerst wordt een schroef uit de accuhouder gedraaid als de accu niet in het frame zit. Als de accu vervolgens weer geplaatst is, wordt de 2e schroef eruit gedraaid door een gaatje in de houder te branden. 

Cilindertrekker.jpg

The classic way

Met een cilindertrekker kunnen dieven eenvoudig het eigen slot van de Bosch accu openmaken. Lockride voorkomt dit doordat het sleutelgat en de cilinder wordt afgedekt met een stalen plaat.

breekijzer.jpg

The brutal way

Met een breekijzer is de houder onderaan het frame, waar de accu in de fiets zit, makkelijk te verbuigen. De accu kan hierna zonder schade uit het frame worden genomen.

lockride beschermt 3x

Ga samen met ons de strijd aan tegen accudiefstal. 

De Bosch accu zit op de framebuis geklemd tussen twee Bosch docks (A,B). Afschermen van positie voorkomt dat hier een gaatje kan worden gebrand en de onderliggende schroef bereikbaar is. Positie 2 beschermd het accu cilinderslot tegen een cilindertrekker. Loswrikken met een breekijzer (3) kan niet zonder de accu te beschadigen.

Lockride Model X (4) biedt de ultieme bescherming omdat de accu nu volledig ingeklemd is.

Lockride Protection.jpg
Lockride Protection 2.jpg